Replici tăioase, dezbateri și nervi în Consiliul Local Arad. Mărul discordiei: Piața Catedralei și Piața Avram Iancu (VIDEO)

De în Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Cu un număr de 14 puncte pe ordinea zi în ședința extraordinară de Consiliu Local desfășurată astăzi, au fost votate, în unanimitate, 10 puncte.

Cum era de așteptat, nici de această dată nu au lipsit replicile tăioase, care au tulburat din nou apele, astfel încât ședința să nu se desfășoare în liniște.

Punctul 9 de pe ordinea de zi (13 voturi, 7 împotrivă)- Proiect de hotărâre nr. 323/2018 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţie: „Regenerare urbană zona Piaţa Catedralei din Municipiul Arad ”– a fost sămânța de scandal:

Nici punctul cu numărul 10- Proiect de hotărâre nr. 326/2017 privind actualizarea studiului de fundamentare privind decizia de concesionare a proiectului „Amenajare parcare subterană Piaţa Avram Iancu din Municipiul Arad”– nu s-a lăsat mai prejos (14 voturi pentru, 5 împotrivă, o abținere), iscând o sumedenie de replici acide între cei prezenți:

Ordinea de zi a ședinței publice extraordinare de astăzi o găsești aici.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate