Începe târgul de adopție canină

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Așa cum v-am obișnuit, SC. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD SA. organizează, în fiecare lună a anului,  târgul de adopție canină.

 Vă invităm  în data de 22.09.2018, între orele 10:00 – 13:00, la cea de-a treia ediție a târgului de adopție canină ce se va ține în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04, dacă ne permite vremea.

Iubitorii de animale și toți cei care doresc să adopte un câine, pot vizita Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport, de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

Vă așteptăm împreună cu partenerii noștri „ Scoala dresaj canin NIKARAD”,BIOMILL, ANIMAX și Asociația Chinologică Română Arad.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.
Tag-uri:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/r56952gaze/public_html/wp-content/themes/ClickNewspaper/single.php on line 71

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate