Este Directorul General al unei companii de la vârsta de 21 de ani. Astăzi a împărtășit tinerilor arădeni din experiența sa (GALERIE FOTO)

De în Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Robert Sighiartău, un tânăr deputat care, la 21 de ani, devenea directorul general al unei companii din industria auto, a venit astăzi în orașul nostru pentru a se întâlni cu tinerii arădeni și a-i îndruma atât în cariera politică cât și în cea profesională.

Din CV-ul său reiese faptul că a crescut într-o familie numeroasă cu 7 frați, având niște părinți simpli și cu „frică de Dumnezeu“. Robert Ionatan Sighiartău a dezvăluit tinerilor că în familia sa s-a pus foarte mult preț pe muncă.

„Sunt un tânăr entuziast, care crede într-un viitor mai bun. Încă de mic am fost educat de tatăl şi mama mea să preţuiesc valorile creştine şi munca. De aceea încă de la vârsta de 21 de ani ocup funcţia de Director general al unei companii care activează în industria auto“, a afirmat Robert. 

Întâlnirea de astăzi a avut loc într-un local intim din municipiu, unde tinerii s-au simțit foarte confortabil, ascultând cu atenție sfaturile tânărului antreprenor.

Deputatul în vârstă de 29 de ani, născut în Bistrița, le-a reliefat tinerilor, printre altele, că, până la vârsta de 25 de ani, trebuie să își fixeze un sistem de valori, să-și prioritizeze activitățile și să își fixeze un țel în viață.

Cariera politică a început pentru Robert în urmă cu 4 ani, iar motivația sa este dorința de a fi un model atât pentru generația din care face parte cât și pentru generațiile viitoare, dorind să schimbe atitudinea pesimistă a oamenilor din România.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate