Borsetă cu acte, bani și carduri bancare găsită de jandarmii din Ineu

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

În data de 18.09.2018, în jurul orelor 11:30, patrula de intervenție din orașul Ineu, a fost sesizată de un cetățean, cu privire la găsirea unei borsete de culoare neagră în parcarea din fața Finanțelor Publice, din orașul Ineu.

Colegii mei în prezența unui martor asistent, au deschis borseta, unde au găsit:  un telefon mobil, documente fiscale și un portofel în care se aflau carduri bancare, o sumă de bani și actul de identitate, care i-au ajutat să afle că borseta pierdută aparține numitului S.I domiciliat în localitatea Pâncota, jud. Arad.

Jandarmii după ce au apelat ultima persoană cu care discutase păgubitul pe telefonul mobil, au aflat că acesta se află cu numitul S.I, încercând să refacă împreună traseul pe unde s-au deplasat, pentru a-și da seama unde ar putea să găsească lucrurile pierdute.

Aflând că borseta se află în custodia jandarmilor și este așteptat în fața clădirii Finanțelor Publice din Ineu, pentru a reintra în posesia ei, păgubitul emoționat, a declarat că-și pierduse orice speranță de a o mai găsi și deja se gândea cât timp i-ar lua pentru refacerea tuturor documentelor.  

Mulțumim pe această cale cetățeanului de bună credință, care nu s-a lăcomit la suma de bani și la telefonul găsit, dând dovadă de un puternic spirit civic.

Jandarmeria Arad informează pe această cale că ” Însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor ”constituie infracțiune și conform Art. 243 din Noului Cod Penal, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate