• Încă un accident de muncă la Fabrica de Arme din Cugir
 • Peste 200 de amenzi în ultimele 24 de ore, în Arad
 • Un tânăr pasionat de IT, în echipa primarului
 • Cetăţean român depistat la PTF Nădlac II cu documente false
 • O femeie a murit după ce un escroc a anunțat-o prin telefon că nepotul ei a făcut accident
 • Un bărbat a băut alcool și a aruncat mucuri de țigară pe jos în fața polițiștilor locali din Arad
 • JAF în casa unui medic: hoții au fugit cu o sumă uriașă de bani și mai multe bunuri
 • Accident grav la Compexul Energetic Oltenia: pompierii au intervenit de urgență
 • Eveniment rutier cauzat de consumul de alcool
 • MAE transmite o nouă ALERTĂ pentru românii care merg în Grecia
 • Accident GRAV în vestul țării între un microbuz, un autocar și o mașină: 40 de persoane implicate
 • Prins de polițiști pe raza județului Arad fără permis și băut la volan
 • Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals, în Nădlac
 • Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni
 • Microbuz cuprins de flăcări pe DN69 Arad-Timișoara
 • Imagini ÎNGROZITOARE surprinse lângă Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad: tânără drogată cu „zombie“ (VIDEO + FOTO)
 • Încep lucrările de reabilitare la „Ghiba Birta”
 • Un arădean de 21 de ani și-a lovit mama din cauza unor neînțelegeri
 • Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian Haiduc: „Şansele de angajare, după absolvire, sunt foarte mari”
 • Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident grav. A fost transportat de urgență la spital
 • Au cucerit trofee la toate competițiile. Cine sunt medaliații arădeni cu care ne mândrim (GALERIE FOTO)

  De în Locale Sport share share share share share share share share share share share share share share share share share share

  Clubul Sportiv Banzai Karate Club Arad este afiliat Federației Române de Karate W.U.K.F,  iar în anul 2018 a participat la mai multe competiții, printre care se numără Campionatul Mondial de Karate W.U.K.F., care s-a desfășurat în Scoția și Campionatul Balkanic U.W.K. – W.U.K.F..

  Clubul de karate din Arad a participat la șase evenimente în mai puțin de un an, mai exact de la începutul anului până în 20 septembrie. Pentru a doua parte a anului competițional, clubul condus de prof. Dan Duma, are deja stabilit programul care prevede participarea la următoarele competiții de importanță internă și internațională.

  În data de 24.02.2018, C.S. Banzai Karate Club Arad a organizat și participat la ediția a 25-a a competiției internaționale „CUPA BANZAI“, care s-a desfășurat în Sala Sporturilor „Victoria“ din Arad, la care au participat sportivi din 8 țări: Anglia, Irlanda, Belgia, Italia, Serbia, Ungaria, BIH si România.

  Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul unei singure zile. Competiţia s-a desfăşurat sub noul regulament FRK WUKF 2018 în premieră şi a fost organizată pe 6 terenuri de luptă, unde au concurat aproape 378 de sportivi din 37 de cluburi.

  Competiţia s-a desfăşurat pe probe individuale la feminin şi masculin, în probele de kata, kihon şi kumite, Banzai Karate Club Arad clasându-se pe locul 1 din cele 37 de cluburi participante.

  În dată de 24-25.03.2018, C.S. Banzai Karate Club Arad a participat la Campionatul Naţional pentru copii până la 12 ani inclusiv al FRK WUKF, care s-a desfăşurat în oraşul Sighişoara, la sala Sporturilor.

  Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a 2 zile.Competiţia s-a desfăşurat sub noul regulament FRK WUKF 2018 şi au fost organizat 5 terenuri de luptă, unde au concurat 652 de sportivi din 62 de cluburi.

  Competiţia s-a desfăşurat pe probe individuale şi echipe , feminin şi masculin, la probele de kata, kihon şi kumite. Sportivii care s-au clasificat pe podiumul de premiere au fost observaţi de antrenorii loturilor naţionale în vederea participării la Campionaul Balcanic şi Campionatul Mondial WUKF din Scoţia / Dundee, în iunie 2018.

  Clubul Sportiv, la finalul competiţiei, în urma rezultatelor obţinute, s-a clasat pe locul 6 din 62 de cluburi participante.

  În perioada 20 – 22. 04. 2018, C.S. Banzai Karate Club Arad a participat la Campionatul Balkanic U.W.K. – W.U.K.F., care s-a desfăşurat în oraşul Târgovişte / România în sala sporturilor.

  Competiţia a ținut 3 zile. Concursul s-a desfăşurat pe două concursuri Karate General şi Karate Tradiţional.

  Organizarea a revenit FRK WUKF, care a fost una de excepţie. La competiţie au luat parte peste 800 de sportivi reprezentând 7 ţări din balcani: Grecia, Cipru, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Bosnia & Herzegovina şi România.

  Competiţia s-a desfăşurat pe 8 terenuri de luptă unde au fost probe individuale şi pe echipe feminin şi masculin,la probele de kata şi kumite.

  Clubul Sportiv BANZAI KARATE CLUB ARAD, la finalul competiţiei, a obţinut rezultate excepţionale, câştigând în total 12 medalii cu 10 sportivi din care 6 de aur – 3 de argint şi 3 de bronz.

  În dată de 12-13.05.2018, C.S. Banzai Karate Club Arad a participat la Campionatul Naţional pentru mini cadeţi, cadeţi, junior, seniori şi veterani al FRK WUKF care s-a desfăşurat în oraşul Braşov la sala sporturilor.

  Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a 2 zile,au fost organizate 6 terenuri de luptă, unde au concurat 486 de sportivi din 54 de cluburi.b

  Sportivii care s-au clasificat pe podiumul de premiere au fost observaţi de antrenorii loturilor naţionale în vederea participării la Campionaul Balcanic şi Campionatul Mondial WUKF din Scoţia / Dundee iunie 2018.

  1. STOICA MARIA     =  locul II  kata ind. Viceampioană națională VETERANI

                                      =  locul I kumite  ind. Campioană națională VETERANI

  1. BALA RALUCA      =  locul I kumite echipe rotativ feminin Campion național

  În perioada 13-18 iunie 2018, în Scoția, în oraşul Dundee, s-a desfăşurat ediţia a 7-a a CAMPIONATULUI MONDIAL DE KARATE W.U.K.F. pentru toate vârstele. FRK WUKF a participat cu un lot naţional format din 70 de sportivi din care 7 au fost membrii ai C.S. BANZAI KARATE CLUB ARAD.

  La acest eveniment de importanţă majoră a Karate-ului W.U.K.F. au participat 87 de federaţii naţionale din 41 de ţări însumând un total de 2280 de sportivi.

  La finalul competiţiei, ROMÂNIA s-a clasat în clasamentul general al federaţiilor pe locul I, iar în clasamentul pe naţiuni pe locul II după ANGLIA şi a fost urmată de SUA.

  Sportivii Clubului BANZAI ARAD, care au evoluat în cadrul lotului naţional al României, au avut o comportare foarte bună şi au reuşit să câştige 3 titluri de campioni mondiali, un titlu de vicecampion mondial şi 3 medalii de bronz.

  În perioada 12-15 iulie 2018, în localitatea Căsoaia din judeţul Arad, s-a desfăşurat tabăra de pregătire “BANZAI SUMMER CAMP” ediţia a 3-a, unde au participat sportivi din clubul BANZAI, Clubul EMPI BRAD, Clubul SEISHI BUDO ARAD şi o delegaţie de sportive din ITALIA.

  Tabăra a fost organizată de clubul BANZAI ARAD iar antrenamentele au fost susţinute de maestrul Italian MAURO ROVELLI 7 DAN şi antrenor emerit DUMA DAN 7 DAN.

   

  Următoarele competiții la care Banzai Karate Club Arad va participa:

  1. CUPA ROMANIEI  FRK WUKF  – Pitești 21-23 septembrie 2018
  2. NOVI SAD OPEN – TEMERIN / SERBIA 30 septembrie 2018
  3. CUPA RESITA – REȘITA  5-7 octombrie 2018
  4. Stagiu tehnic internațional SEISHI BUDO – ARAD 6-7 octombrie 2018
  5. Stagiu  tehnic internațional G.M.A. – SUBOTICA / SERBIA 7 octombrie 2018
  6. CAMPIONATUL EUROPEAN W.U.K.F. – MALTA 25-28 octombrie 2018
  7. CUPA SHORIN RYU – TÎRGOVIȘTE 17-18 noiembrie 2018
  8. CUPA CAMPIONILOR EUROPENI – CLUJ NAPOCA 1-2 decembrie 2018
  9. SANTA KLAUS KUP – SZEGED / UNGARIA 8 decembrie 2018

  Sursa FOTO: FB.com/banzaikarateclubarad

  Lasă un comentariu

  Lasă un răspuns

    Înscrie-te  
  Notificarea de la
  Postări recomandate