• Încă un accident de muncă la Fabrica de Arme din Cugir
  • Peste 200 de amenzi în ultimele 24 de ore, în Arad
  • Un tânăr pasionat de IT, în echipa primarului
  • Cetăţean român depistat la PTF Nădlac II cu documente false
  • O femeie a murit după ce un escroc a anunțat-o prin telefon că nepotul ei a făcut accident
  • Un bărbat a băut alcool și a aruncat mucuri de țigară pe jos în fața polițiștilor locali din Arad
  • JAF în casa unui medic: hoții au fugit cu o sumă uriașă de bani și mai multe bunuri
  • Accident grav la Compexul Energetic Oltenia: pompierii au intervenit de urgență
  • Eveniment rutier cauzat de consumul de alcool
  • MAE transmite o nouă ALERTĂ pentru românii care merg în Grecia
  • Accident GRAV în vestul țării între un microbuz, un autocar și o mașină: 40 de persoane implicate
  • Prins de polițiști pe raza județului Arad fără permis și băut la volan
  • Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals, în Nădlac
  • Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni
  • Microbuz cuprins de flăcări pe DN69 Arad-Timișoara
  • Imagini ÎNGROZITOARE surprinse lângă Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad: tânără drogată cu „zombie“ (VIDEO + FOTO)
  • Încep lucrările de reabilitare la „Ghiba Birta”
  • Un arădean de 21 de ani și-a lovit mama din cauza unor neînțelegeri
  • Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian Haiduc: „Şansele de angajare, după absolvire, sunt foarte mari”
  • Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident grav. A fost transportat de urgență la spital
  • Caietul cu rețete gustoase by Chef RAUL VIDICAN: Supă cremă de roșii coapte

    De în Artă culinară Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare: 1kg de roşii , 1 ceapă , 1 căpăţână usturoi, 1 lingură ulei, 1 linguriţă sare, 400 ml apă, busuioc, oregano şi ½ linguriţă zahăr.

    Mod de preparare:

    1. Tai roșiile, ceapa și usturoiul bucățele, le așezi într-o tavă și le introduci la cuptor pentru 30 de minute, la 160 de grade.
    2. Pui conținutul aflat în tava intr-un blander, împreună cu apa și condimentele.
    3. Mixezi totul și supa este gata.

    Recomandarea bucătarului: pentru un gust mai delicat poți filtra supa printr-o sită fină.

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate