• Poz(n)a zilei…A leșinat stâlpul
  • Proiectul Europe Direct Arad continuă și în anul 2019
  • Întâlnire de lucru pe tema extinderii magistralelor de gaz metan
  • Evaluare Națională și Bacalaureat 2019: Ministerul Educației a publicat procedura de EXAMINARE a candidaților cu DEFICIENȚE
  • Ministrul afacerilor interne, întâlnire oficială cu ambasadorul Tunisiei la București
  • MDRAP- Protocol de predare-primire
  • Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Vreme deosebit de rece și ninsori
  • Haos pe DN7. Un autoturism, două microbuze și un camion au fost implicate într-un accident (GALERIE FOTO)
  • Vești bune pentru aproape 100.000 de pensionari! De când se aplică MAJORĂRILE votate prin noua lege a pensiilor
  • Un arădean de 54 de ani, prins de polițiști după ce a furat produse cosmetice în valoare de peste 1.000 de euro
  • Raportul de activitate al DAS Arad pe anul 2018
  • Începe modernizarea drumului județean Sintea Mare-Șepreuș
  • Iustin Cionca: ,,Singura cale corectă pentru românii de peste Prut este calea europeană”
  • Municipalitatea arădeană, în aşteptarea ofertelor pentru Piaţa Catedralei şi noua piaţă agroalimentară de pe strada I. R. Şirianu
  • Un robot construit de câţiva elevi arădeni, în competiţia First Tech Challenge Romania
  • Biciclist lovit de autoturism pe o stradă din Arad
  • Activități de prevenire a furturilor auto și din locuințe (FOTO)
  • ALERTĂ! Un VAL de AER POLAR se îndreaptă spre România
  • Cetăţeni români depistați la volanul unor autoturisme fără permis de conducere
  • Scene ÎNFIORĂTOARE pe un DN. Din mașini au rămas doar fiarele contorsionate (GALERIE FOTO)
  • Caietul cu rețete gustoase by Chef RAUL VIDICAN: Supă cremă de roșii coapte

    De în Artă culinară Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare: 1kg de roşii , 1 ceapă , 1 căpăţână usturoi, 1 lingură ulei, 1 linguriţă sare, 400 ml apă, busuioc, oregano şi ½ linguriţă zahăr.

    Mod de preparare:

    1. Tai roșiile, ceapa și usturoiul bucățele, le așezi într-o tavă și le introduci la cuptor pentru 30 de minute, la 160 de grade.
    2. Pui conținutul aflat în tava intr-un blander, împreună cu apa și condimentele.
    3. Mixezi totul și supa este gata.

    Recomandarea bucătarului: pentru un gust mai delicat poți filtra supa printr-o sită fină.

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate